Livet på Headal B&B!

Premiärinlägget på denna min nya blogg och jag får passa på att hälsa alla välkomna! Bloggen kommer vara rätt personlig och handla mycket om mig, min familj och livet här på vårt mysiga bed and breakfast i Åstorp, Skåne. Jag har så länge jag minns älskat att ta hand om folk, laga mat och se till att folk har det allmänt trevligt så när chansen dök upp att förvärva denna lilla gård och driva ett B&B så tvekade jag inte speciellt länge.

Att man får träffa så mycket olika människor tycker jag är fantastiskt roligt och jag älskar ju att knyta kontakter. Varje gång en gäst lämnar oss efter sin vistelse så tycker jag dock att det är så sorgligt, får sådan separationsångest. Det är nog något jag behöver jobba på lite 😊. Har haft så många roliga, trevliga gäster så det blir säkert en hel del berättelser och anekdoter om dem här på bloggen.

Hade t.ex. en jättetrevlig familj här på besök i somras där mannen i familjen jobbade på Göta Energi. Han pratade så gott om sin arbetsgivare och tyckte givetvis att vi skulle byta elbolag till Göta Energi. Framför allt så pratade han sig varm om deras mixade elavtal Vintertrygg och han rekommenderade verkligen att byta elavtal till Vintertrygg. Han visade mig hur smidigt det var att göra ett byte på gotaenergi.se så det fick bli just så som han rekommenderade och vips så hade vi bytt elleverantör och hittills har det fungerat klockrent.

Just elavtalet Vintertrygg fungerar som så att man har ett lågt rörligt elpris på sommaren och sen när det blir vinter så får man ett erbjudande automatiskt om att gå över till ett fast pris vilket jag accepterade med glädje nu när jag fick ett så bra pris. Känns ändå tryggt att veta vilket KwH-pris man betalar på vintern när priset brukar vara som högst och kunna sticka iväg rejält uppåt vid en kall vinter.

Jag har ju direktkontakt med den här mannen på Facebook messenger så är det något som skulle strula någon gång så är han min personliga kundtjänst och hjälper till på studs har han lovat. Känns riktigt lyxigt! Men det är inte alls ovanligt att jag utvecklar sådana här relationer med mina gäster och att vi fortsätter att hålla kontakten även efter deras vistelse här. Ofta väljer de ju även att komma tillbaka hit som gäster relativt regelbundet vilket jag ser som ett fint betyg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *