Möbler 2020

Hej alla,

Så idag tänkte jag prata lite om min B&B och de planer jag har inför 2020.

Januari och februari har varit relativ stilla månader (februari är halvvägs men bokningarna är inte många). Det är ju normalt, ni vet att många har spenderat mycket under julen och dessa två första månader blir alltid lite lidande för många. Jag hade dock fler bokningar i januari än i februari, konstig nog. Hur som helst. I och med att man får mycket tid över för verksamheten så utnyttjar man den tiden till annat som också är viktig, framför allt att se över byggnaden i sig för att identifiera vad som behöver åtgärdas, så som målningar, fixa nåt i badrummet, eller slippa golvet, fixa nåt kylskåp eller kontrollera alla elledningar, ja ni förstår.

Ett av projekten här till våren är dock att anlita ett fraktbolag och få hit några snygga nya möbler. Vi har framförallt några större möbler som inreder vår B&B som vi vill byta ut, allt för att ge en lyxigare känsla till våra gäster. Jag tycker att en B&B ska kännas lyxig när man kliver in genom dörren. Visst kan inte vi jämföra oss med hotellkedjor som lägger enorma summor på att inreda sina hotell så man tappar hakan när man kommer in, men något åt det hållet kan vi ju sträva efter.

Hur som helst det är ett utav planen som vi har, sen har vi börjat också fundera på vad mer vi kan erbjuda som B&B, var kan vi innovera oss själva för att ge våra gäster en bättre upplevelse när de är här och besöker oss. Det är en ständig fråga, som vi alltid ställer oss under tidens gång men ibland känns den frågan som bara frågan men utan svar, så därför har vi bestämt att vi ska göra lite undersökningar hos våra gäster mer framåt våren.

Nå väl, det var lite för idag. Jag hoppas att ni alla mår bra, så hörs vi en annan gång om hur det går för oss!

Ha en trevlig dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *