Butik or not butik!

Hej alla!

Hoppas ni har det bra.

Vi har funderat på något som låter intressant med vi vet inte än hur det kan funka, vi har tänkt på att starta en liten butik som hör till vår B&B. Så vi har kollat på olika leverantörer av kläder, smycke och accessoarer, ett kassasystem för butik, vi har tittat på inredningsprylar, ja vi har gjort läxan. Det vi saknar är att göra en ordentlig budget. Vi vet vad de ungefärliga kostnader blir men vi behöver göra det ännu bättre, ännu grundligare, ännu smartare.

Hur som helst, det här är en av många idéer, som jag skrev i ett tidigare inlägg, 2020 har precis börjat och det är mycket att se framemot. Det finns ett bra flöde av idéer och projekt, det som är viktigt här är att veta exakt vilken idé eller vilket projekt man ska följa. Det är där magin skapas, det är genom att ta rätt beslut som allt kan gå riktig bra, tar man ett mindre bra beslut… ja, då förstår ni vad som kan hända. Dock är det mycket svårt att veta hur man tar ett bra beslut, och det är verkligen ingenting man med säkerhet vet att man tar. Livet är en berg och dalbana och det är precis det som händer med de besluten vi tar, vi väljer att gå väg B istället för A och det kan gå superbra eller inte alls bra men det vet vi bara på vägen. Dock, är jag full troende på att om man gör sin läxa, om man studerar olika utfall, om man samlar nog med information är det enklare att besluta sig om man ska ta väg A eller B. Sen får livet spela sitt spel och visa vad som ska hända men med lite information på traven blir resan enklare.

Hur som helst, det var bara några tankar. Hoppas ni alla har det riktigt bra.

Ciao!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *