Året som gått

Ciao!

Ni kanske undrar hur det har gått för oss här på vårt mysiga B&B Headal – jag kan berätta att det sannerligen har varit en berg- och dalbana med corona som spökat hela året. Tack och lov stängde inte Sverige ner i somras som många andra länder har gjort i flera omgångar, vilket betydde att vi faktiskt fick en hel del gäster under sommaren. Perfekt att ha ett B&B i det vackra Skånelandet i tider när många hemestrar.

Dessutom har vi medvetet byggt om vår lilla kära gård för att vara anpassad för rullstolar och vi har särskilda rum för barnfamiljer, samt för de som vill ta med sina hundar. Ett par hade till och med sin katt med sig! De mailade i förväg och frågade om det var ok eftersom det bara stod om hundar på vår bokningssida, jag svarade såklart ja direkt, älskar ju pälsdjur och har två stallkatter här som strävar in och ut som de själva känner för. Deras lurviga perserkatt gick dock i sele och var riktigt väluppfostrad må jag säga, en rolig liten krabat som jag numera följer på instagram. Det här paret har tydligen blivit stora på instagram med katten i fokus på alla deras olika resor – inspirerande! Hade jag inte haft mitt kära B&B hade det varit spännande att prova ett sådant liv.

Hösten blev desto lugnare så då drog vi igång ett stort renoveringsprojekt för att hålla vårt B&B i topptrim, blir ju mer ekonomiskt i längden också att ta hand om byggnaden innan det förfallit. Det var faktiskt roligt och enklare än jag trodde innan att ta bort färg från trä, så sen var det smidigt att måla på ett nytt fräscht lager färg. Vi fick en hel del bra tips från en av våra gäster som kunde sånt där, han erbjöd sig till och med att hjälpa oss med att beställa rätt varor och visade hur vi skulle göra. Så härligt när folk visar omtanke och så roligt att gästerna engagerar sig i Headal, han kommer tillbaka om några veckor med sin familj, det ser jag fram emot. Både för att det ska bli trevligt att ses igen och för att se hans (förhoppningsvis lika nöjd som min) min när han får se resultatet på renoveringen. 

Mi casa, su casa – välkomna hit ni också och ta del av den familjära stämningen och den goa gemenskapen! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *